Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 19 demo release bekend

Inclusief de inhoud.

Electronic Arts maakt de FIFA 19 demo release bekend. Vanaf 13 september is de game beschikbaar in de PlayStation Store. Naar verwachting komt de demo gelijktijdig op de pc, Switch en Xbox One uit, echter zijn die platformen nog niet genoemd.

In de Kick Off-modus kun je aan de slag met de nieuwste gameplay toevoegingen zoals Active Touch voor nauwkeurigere controle. Verder zorgen dynamische tactieken voor toegankelijkere selectie-instellingen en speelt met 50/50 Battles fysieke kracht een grotere rol bij balcontrole.

Er zijn tien clubs beschikbaar waaronder Manchester City, Borussia Dortmund, Juventus en Real Madrid. Daarnaast is het mogelijk om een stuk van The Journey te spelen.

Wil je meer weten over FIFA 19? Lees alles over de FIFA 19 release, FUT, Champions League, The Journey en alles wat we nog meer weten. Ook hebben we meer uitleg voor je over Chemistry in FIFA 19's FUT. Lees hier ook wie de beste aanvallers, beste middenvelders, beste verdedigers, beste keepers en beste wunderkids zijn in FIFA 19.

Read this next