Skip to main content

FIFA 18 World Cup update vanaf eind mei gratis beschikbaar

From Russia with love.

FIFA 18 krijgt in aanloop naar het WK 2018 een speciale World Cup update. De downloadbare uitbreiding is gratis en vanaf 29 mei 2018 beschikbaar.

Naast vriendschappelijke wedstrijden speel je in de update het eindtoernooi, inclusief alle 32 WK-deelnemers en 12 stadions waar de wedstrijden afgewerkt worden. Daarnaast is er een aangepast toernooi waarin ook afwezige nationale teams zoals Nederland, Italië, Chili en de Verenigde Staten speelbaar zijn.

Bekijk op YouTube

In FIFA World Cup Ultimate Team bouw je aan een sterrenteam bestaande uit de beste spelers van de deelnemende landen en FUT World Cup Icons. Team Chemistry draait dit keer niet zozeer om clubs en competities, maar om nationaliteit en continent.

De World Cup update is vanaf 29 mei 2018 voor de pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One te downloaden. De mobiele versies van FIFA 18 zijn op 6 juni 2018 aan de beurt. De update komt niet naar de PlayStation 3 en Xbox 360.

Hoewel een FIFA 19 release hoogstwaarschijnlijk pas rond de E3 2018 bekendgemaakt wordt, zijn FIFA-spelers met deze WK-content in ieder geval weer even zoet. Met onze FIFA 18 tips en tricks zorg je er in ieder geval voor dat je goed voorbereid het toernooi ingaat.

Read this next