Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 18 Ultimate Team Transfers - Spelers kopen en verkopen

Zo bespeel je als een echte speculant de transfermarkt.

FUT 18 transfers staat centraal in FIFA 18 Ultimate Team. Hier koop je nieuwe kaarten voor je team en verdien je een extra zakcentje door kaarten te verkopen. Het is zeker de moeite waard om de markt te bespelen.

FUT 18 transfers om geld te verdienen

Let op! We hebben nog veel meer tips om FIFA 18 coins te verdienen in onze andere gids!

Card packs kopen in de Ultimate Team shop is een kostbare aangelegenheid. Voor 5000 of 7500 Coins krijg je een willekeurig samengesteld pakketje kaarten, waarop de kans op echte wereldsterren nog steeds gering blijft. Het is het eigenlijk niet waard om daar je zuurverdiende Coins aan uit te geven.

Het risico is altijd aanwezig dat de kaarten die je krijgt niet passen in je huidige team, en dat ze vervolgens niet genoeg geld opleveren op de transfermarkt. Op deze manier ben je je investering kwijt en kun je alleen maar dromen van je superster. Reken er maar op dat het geluk niet aan jouw kant staat bij het openen van een pakje kaarten.

Bespeel daarom liever de transfermarkt, om op die manier je team te versterken en gegarandeerd de juiste voetballers te vinden aan de hand van de gewenste attributen.

Maar zelfs al heb je een Messi of Ronaldo, daarmee bereikk je niet meteen de wereldtop. Goede resultaten boek je niet alleen met de juiste spelers, maar met een optimale samenstelling en Team Chemistry. Verspil je geld dus ook niet door blindelings grote namen te kopen.


Meer FIFA 18 tips nodig? Begin dan bij de FIFA 18 player ratings en vooral de FIFA 18 winter ratings refresh. Wat is nu eigenlijk de beste FIFA 18 formatie? Ken je alle FIFA 18 FUT Icons en weet je alles over de handige FIFA 18 web app. Of ben je meer geïnteresseerd in FIFA 18 FUT tips, zoals FIFA 18 FUT chemistry styles en FIFA 18 FUT coins.


Als je slim koopt en verkoopt, kun je de transfermarkt eenvoudig naar je hand zetten en meer geld verdienen.

  • Elke woensdag verandert het Team of the Week in Ultimate Team. Een hoop spelers openen vervolgens hun Gold Sets, in de hoop dat er een speciale kaart bij zit. De rest van de kaarten gaan vaak door naar de transfermarkt, dus op dat moment kun je wat koopjes verwachten. De kaarten van het team van de week zijn vanaf 19:00 uur beschikbaar, dus hou vanaf dat moment de transfermarkt in het komende uur nauwlettend in de gaten. Koop de kaarten goedkoper in en zet ze de volgende dag weer te koop, nadat de prijzen weer genormaliseerd zijn.
  • Elke speler heeft zijn eigen favoriete positie, maar met modificatiekaarten zijn die aan te passen. Dat is een mogelijkheid tot extra munten. Kijk maar eens naar een speler, en in welke positie hij het meeste geld oplevert. Pak daarom een goedkopere variant van de speler, plaats een modificatie en verkoop hem met winst. Let wel op dat een modificatie ook geld kost, en dat je op voorhand moet uitrekenen of het de investering waard is.
  • Elke speler heeft zijn eigen favoriete positie, maar met modificatiekaarten zijn die aan te passen. Dat is een mogelijkheid tot extra munten. Kijk maar eens naar een speler, en in welke positie hij het meeste geld oplevert. Pak daarom een goedkopere variant van de speler, plaats een modificatie en verkoop hem met winst. Let wel op dat een modificatie ook geld kost, en dat je op voorhand moet uitrekenen of het de investering waard is.
  • Uiteraard kun je zowel de chemiestijl als de positie van een kaart aanpassen, maar dit vergt verreweg de grootste investering. Wederom, let dus goed op.
  • In de EA Football Club kun je een Contractkaart met een looptijd van 99 wedstrijden verdienen. Combineer deze kaart met een topspeler en de waarde van de kaart zal aanzienlijk stijgen. Maar doe dit echt alleen voor spelers van de bovenste plank.
  • Focus je op populaire voetballers en kijk naar de gemiddelde prijs van die speler op de transfermarkt. Kies vervolgens een gelijkwaardige speler en verkoop die voor 10% lager op de markt. Bied ook op deals die binnen het uur aflopen. Zet je gewonnen kaarten meteen voor de gemiddelde prijs weer op de markt.
  • Zo kun je ook alle kaarten van een bepaalde speler opkopen, om vervolgens tegen een hogere gemiddelde prijs weer op de markt te zetten. Dit werkt vooral goed bij voetballers die erg gewild zijn, maar ook bij populaire managers.

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties