Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 18 Ultimate Team (FUT 18) tips en tricks - Beste team bouwen

Alles wat je over FUT 18 moet weten.

FIFA Ultimate Team (FUT) is voor veel speler de meest geliefde modus in FIFA, en dat zal dit jaar in FIFA 18 niet veranderen. Alles draait om het verzamelen van kaarten, wat ongetwijfeld een gevoel van nostalgie opwekt toen je als kind stickers verzamelde. Hier zijn de Cards die je verzamelt echter virtueel, met verschillende niveau's (Gold, Silver en Bronze).

Op papier klinkt het makkelijk, maar het is complexer dan gewoon enkele spelers bij elkaar verzamelen. Je moet bij het samenstellen van teams namelijk op heel wat letten. Zo moet je team goed harmoniseren met een degelijke Team Chemistry. Wanneer dit niet het geval is, presteert je team slecht en daalt je rangschikking.

Deze volgende pagina's introduceren je tot Ultimate Team en geven je waardevolle tips over het opbouwen van teams, hoe je Coins verzamelt, waar je op moet letten op de Transfermarkt en wat je nog allemaal kunt doen in FIFA Ultimate Team (FUT).

FIFA 18 Ultimate Team - Beste tips

Tips voor beginners

Is Ultimate Team nieuw voor je? Weet je nog niet goed wat te doen? Geen probleem: wij hebben enkele tips voor beginners verzameld om je alles uit te leggen hoe deze modus nu precies werkt. Lees deze startersgids op de volgende pagina.

Ga verder naar: FIFA 18 Ultimate Team - Starterstips voor beginners


Chemistry en opstellingen

De basis voor succes in Ultimate Team is de samenstelling van je ploeg. Je moet bij de opstelling op heel wat letten. Chemistry is daarbij een cruciaal element. Om het belang van deze twee aspecten te benadrukken, hebben we onderstaande gids geschreven.

Ga verder naar: FIFA 18 Ultimate Team - Chemistry en Teamgeest verhogen


Teamgeeststijlen goed gebruiken

Als je Teamgeest of Team Chemistry goed zit, kan je spelers bepaalde stijlen geven om ze verder te specialiseren. Dit heet een Teamgeeststijl of Chemistry Style. Aanvankelijk zijn deze specialisaties niet echt duidelijk, daarom hebben we een gids gemaakt die precies uitlegt hoe je ze gebruikt en welke Teamgeeststijl bij welke soort speler past.

Ga verder naar: FIFA 18 Ultimate Team - Chemistry Styles en Teamgeeststijlen per positie


Spelers aanpassen, contracten verlengen en leenspelers gebruiken

Spelers hebben een bepaalde positie, maar die zijn niet in steen gebeiteld. Je kunt aanpassingen plannen om je droomspelers in het team te krijgen. Misschien wil je bepaalde spelers langduring aan je binden met een contract, en als dat vervalt moet je misschien wel leenspelers gebruiken. Om dit allemaal in goede banen te leiden, schreven we de volgende pagina.

Ga verder naar: FIFA 18 Ultimate Team - Speler lenen, contract verlengen en aanpassen (Binnenkort!)


Coins verdienen

Zonder Coins kun je geen goed team samenstellen. Het probleem is namelijk dat goede spelers vaak een serieuze duit kosten. Wij tonen je hoe je Coins kunt verdienen en wat daarvoor de beste methode is.

Ga verder naar: FIFA 18 Ultimate Team Coins - Snel en gratis geld en munten verdienen


De transfermarkt slim gebruiken

De transfermarkt is een enorm belangrijk deel van Ultimate Team. Hier koop en verkoop je spelers. Enerzijds om je eigen team aan te passen, maar anderzijds kun je ook virtuele vermogen serieus uitbreiden. Hoe je als een echte beursspeler de transfermarkt goed bespeelt, lees je op onderstaande pagina.

Ga verder naar: FIFA 18 Ultimate Team - Transfers: spelers kopen en verkopenw

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties