Skip to main content

FIFA 18 Ultimate Team Coins - Snel en gratis geld en munten verdienen

Je hebt nooit geld genoeg bij het bouwen van je droomteam.

FIFA 18 coins of munten zijn de controversiële en belangrijkste manier om nieuwe spelers en consumables te bemachtigen in de FIFA 18 Ultimate Team modus.

Met dat ingame geld koop je onder andere pakjes kaarten, individuele spelers op de transfermarkt, en zelfs hele toernooien en uitdagingen zoals de FUT Draft Mode. Daarom is het bemachtigen en gebruiken van FIFA munten dan ook een belangrijk onderdeel van de Ultimate Team modus.

Het is uiteraard mogelijk om die munten met echt geld te kopen. Deze zijn te koop via onbetrouwbare externe sites, maar ook gewoon in het spel met FIFA punten. die koop je op hun beurt dan weer met echt geld.

In deze gids leggen we je uit hoe je aan munten komt zonder echt geld te spenderen. We tonen je de beste, snelste en meest efficiënte methodes.

FIFA 18 coins in FUT 18 verdienen

Alvorens we uitleggen wat de beste manieren zijn om munten te verzamelen, geven we je hier een kort overzicht van alle mogelijke methodes:

 • Wedstrijden spelen in de Ultimate Team modus - De meest logische manier om geld te verdienen is uiteraard door wedstrijden te spelen. Je verdient ongeveer 400 munten wanneer je een wedstrijd wint tegen een andere speler in de FUT online modus. Het totale aantal hangt af van hoe goed je hebt gespeeld. Als je meer wedstrijden speelt, verdien je ook extra munten (ongeveer duizend) wanneer je promoveert en wint in je divisie. Dat doe je door een bepaald aantal wedstrijden te winnen in online competities.
 • Coin boosts - Het aantal munten dat je krijgt na een wedstrijd stijgt nog verder door coin boosts te gebruiken. Die coin boosts koop je met EA Football Club Credits. Jawel, NOG een munteenheid in de game. Geen zorgen, die munteenheid speel je simpelweg vrij door de game te spelen, en gebruik je nadien in de Football Club Catalogue door op de R3/rechtsterstick te drukken. Je krijgt ook beloningen door in level te stijgen, wat je doet door gewoon de game te spelen. Hoeveel extra munten een Coin Boost oplevert hangt af van het soort boost. De zwakste variant geeft je 200 extra munten per wedstrijd voor een bepaalde periode.
 • Wekelijkse uitdagen en toernooien voltooien - EA Sports biedt je elke week een een aantal nieuwe toernooien en uitdagingen aan in FIFA Ultimate Team. Met die wekelijkse evenementen vallen er heel wat punten te verdienen. Controleer dus elke week eens de Ultimate Team menu's om de uitdagingen voor die week te bekijken. Maar ook standaard toernooien geven een mooie beloning van 500 munten of meer bij winst, bovendien het standaard bedrag dat je krijgt bij het winnen van een wedstrijd.
 • Spelen op de transfermarkt - Deze methode vind je vooral terug in YouTube-filmpjes en blogs die zich specifiek hiermee bezighouden, aangezien het voor veel spelers nogal beangstigend lijkt om de markt te bespelen. Durf je je hierin te verdiepen, dan zijn er echter heel wat mogelijkheden om geld te verdienen, onder andere door ondergewaardeerde spelers te 'snipen' en meteen terug te verkopen. Of door massaal te bieden op groepen spelers in de hoop een beetje winst te maken. Hieronder geven we je nog wat extra tips. Het bespelen van de markt bevat dan wel weinig of geen gameplay, het is wel een van de snelste manieren om geld te verdienen.

Snel gratis FUT 18 coins verdienen

Van de bovenstaande methodes zijn er twee waarmee je op een efficiënte manier geld verdient. Welke manier de beste is, hangt af van je eigen voorkeur: wil je vooral online wedstrijden spelen en op een trager ritme geld verdienen, of ga je uren aan een stuk de markt bespelen om twee keer zo snel munten te verzamelen?

Wat je voorkeur ook is, hieronder vind je de twee beste methodes om FIFA coins te verdienen in Ultimate Team:

Gameplay: 4000 tot 8000 munten per uur

Matches, coins boosts, toernooien en beloningen. Het klinkt misschien wat inspiratieloos, maar als je niet de markt wil bespelen en toch geld wil verdienen, speel je best gewoon de game. Er zijn echter wel wat tips om om zo efficiënt mogelijk coins te verdienen:

 • Allereerst is het belangrijk om de coin boosts te gebruiken die je verkrijgt in de EA Football Club (Druk op R3, ga naar de catalogus, en speel extra boosts vrij door wedstrijden te spelen en te stijgen in level).
 • Daarna ben je klaar voor de online competities. Daar verdien je ongeveer 600 munten bij winst met de boost. Een wedstrijd duurt ongeveer 15 minuten, inclusief het managen van je team en de pause-spams van je tegenstander die niet tegen zijn verlies kan. Daarnaast krijg je extra beloningen voor winst en promotie in je divisie. Die beloning bedraagt ongeveer 1000 munten. Dit alles gecombineerd betekent dat je gemakkelijk duizenden munten per uur verdient.
 • De FUT Draft Mode is een andere gameplay-methode om geld te verdienen. Die modus vereist echter een inkoopsom van 15000 munten, en je moet al vrij goed presteren om dat bedrag terug te verdienen. Mogelijks is dit echter alsnog een interessante optie, aangezien je intussen ook pakjes kaarten verdient.

Meer FIFA 18 tips nodig? Begin dan bij de FIFA 18 player ratings en vooral de FIFA 18 winter ratings refresh. Wat is nu eigenlijk de beste FIFA 18 formatie? Ken je alle FIFA 18 FUT Icons en weet je alles over de handige FIFA 18 web app. Of ben je meer geïnteresseerd in FIFA 18 FUT tips, zoals FIFA 18 FUT chemistry styles en FIFA 18 FUT coins.


Transfermarkt: 10000+ munten per uur

Als je het niet ziet zitten om gewoon de game te spelen om coins te verdienen, vind je hier wat tips om op een andere manier geld te verdienen. De beste techniek daarvoor is die van mass bidding. Dat werkt als volgt:

 • Vind een speler waar voldoende vraag naar is, maar die goedkoop genoeg is om massaal te kopen met je huidige budget - Ga vooral op zoek naar speler uit de Premier League of La Liga die op een positie spelen die moeilijk in te vullen is, zoals rechts achteraan of centraal vooraan. Je bent dus vooral op zoek naar spelers waarvoor er meer aanbod dan vraag is, maar niet in die mate dat je miljoenen munten moet spenderen aan een Team of the Year Suárez.
 • Vind de gemiddelde buy-it-now price voor je speler - Dit is vrij eenvoudig. Die info is simpelweg te vinden in het kaartmenu. Op basis van die prijs bereken je de prijs waaraan je moet kopen om nog steeds winst te maken bij herverkoop aan die gemiddelde prijs. Die berekening gaat als volgt: trek de EA-belasting af van de waarde (5 procent, dus vermenigvuldig de gemiddelde buy-it-now price met 0,95 om de prijs na aftrek van de taks te bepalen). Trek van die prijs een paar honderd munten af, en je hebt je aankoopprijs.
 • Begin met bieden - De bedoeling is nu om onder de gemiddelde buy-it-now price (rekening houdende met de E-belasting) te bieden. Hou hierbij rekening met je winstmarge. Iedere herverkoop moet minstens een paar honderd munten winst opleveren. Ga best naar minstens de derde of vierde pagina van de transfermarkt tijdens je zoektocht. Je wil immers de eerste zijn die begint met bieden, aangezien je op zoek bent naar die spelers die door de mazen van het net glippen. Het is ook nodig om op heel wat spelers te bieden, aangezien je in het beste geval waarschijnlijk slechts 1 op de 10 aanbiedingen ook gaat krijgen. Het voordeel is wel dat je na het bieden gewoon een paar wedstrijden kan spelen of naar school of je werk kan vertrekken, om nadien te controleren wat je al dan niet hebt gewonnen.
 • Verkopen verkopen verkopen - Als je gelukt hebt en een paar spelers goedkoop wint, is het tijd om de markt te laten keren. Als je meteen winst wil maken om te herinvesteren, zet je de speler een uur lang te koop met de buy-it-now price als verkoopprijs. Als je bereid bent om te wachten, zet je de speler een paar uur of langer te koop voor een prijs die een paar honderd munten boven de gemiddelde prijs ligt. Leg je verkoopprijs wel niet te hoog, of niemand zal speler kopen.

Hier vind je een voorbeeld met Okazaki - de gemiddelde buy-it-now price is ongeveer 600 munten, maar als je verder naar rechts scrollt, staan er voldoende kaarten te koop voor ongeveer 350 munten, met geen enkele bieder. Begin massaal te bieden voor de minimumprijs van 350 munten, of 450 indien je zeker wil zijn. Bied op zoveel mogelijk verschillende Okazaki-kaarten, om er hopelijk zo een paar in je bezit te krijgen. Hoe vaker je biedt, hoe meer kans om een paar goedkope kaarten te winnen. Nadien biedt je ze zelf te koop aan voor 600 munten of meer, afhankelijk van hoe snel je ze wil verkopen.

Zoals eerder gezegd: of je geld verdient door wedstrijden te spelen of door de markt te bespelen, hangt af van je persoonlijke voorkeur. Wij raden aan om een combinatie van de twee te gebruiken. Als je van start gaat met de game heb je vermoedelijk niet genoeg geld om de tactiek van mass bidding te hanteren. Op dat moment is het aan te raden om wedstrijden te spelen om snel en gemakkelijk geld te verdienen. Dat geld investeer je dan nadien in het bespelen van de markt. Nadat je hebt geboden, kan je dan weer meer spelen om opnieuw geld te verdienen.

Net zoals in de reële economie zijn ook de munten in FIFA waardeloos als je er niets mee doet. Je moet ze op een of andere manier investeren. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om spelers te kopen die in de echte wereld goed aan het spelen zijn, nog voor het team van de week wordt aangekondigd. Zo anticipeer je op een stijging van hun marktwaarde. Bovenal is het echter belangrijk om een combinatie van methodes te gebruiken om geld te verdienen.

Read this next