Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 17 Ultimate Team - Snel Coins (geld) verdienen

Je hebt nooit geld genoeg bij het bouwen van je droomteam.

Zonder Coins gebeurt er maar weinig in de FIFA 17 Ultimate Team. Je hebt de munten nodig om je team op te bouwen, maar gelukkig word je beloond voor elke gespeelde wedstrijd. Hoe je aan het virtuele geld komt leggen we hier uit.

Snel Coins (Munten) verdienen

Het samenstellen van een top team van supersterren lijkt haast een onmogelijke opgave. Maar wees niet ontmoedigd. Je hebt dan wel veel Coins nodig, maar er zijn goede manieren om deze snel te verdienen.

De verleiding is groot om met echt geld in FIFA Points te kopen, om daar vervolgens weer Coins mee kunt kopen. Maar dit hoeft allemaal niet. Je kunt ook op andere manieren een extra zakcentje verdienen.

Bovendien moet je niet vergeten dat de kans om een ster als Ronaldo of Messi te krijgen, enorm klein is. Investeer daarom je munten in transfer, ongeacht van welke kaart je echt wilt.

Bouw eerst een goed bronzen team op en speel in alle toernooien, seizoenen en matches die voor jou beschikbaar zijn. Een succesvolle match beloont je met munten, maar soms ook met kaarten.

Coins zijn ook eenvoudig te verzamelen in de Season Mode. Je wordt hier niet alleen beloond voor een goede prestatie, maar ook voor het stijgen in de klassementen en in kampioenschappen. Er zijn ook speciale toernooien met specifieke voorwaarden, zoals dat je over een speler uit een bepaald land moet beschikken. Vaak krijg je dan achteraf een nog betere beloning.

Met bonussen uit de EA Football Club verhoog je de prijzenpot. Deze speel je op bepaalde levels vrij, en leveren je voor een bepaald aantal wedstrijden een bonus op je verdiende Coins. Deze beetjes tellen snel op.

Je krijgt veel meer Coins voor online matches dan voor AI-matches. Maar een menselijke speler maakt het je niet gemakkelijk, waardoor je toch je felbegeerde beloning mis kunt lopen. Ook online kun je Coins en kaarten winnen.

Ook al ziet het er somber uit en is de overwinning nog altijd niet in zicht, geef niet op. Breek nooit een match af maar speel door tot het einde, anders ben je ook je multiplier kwijt en snij je jezelf tweemaal in de vingers.


Meer FIFA 17 Ultimate Teams tips:

FIFA 17 Ultimate Team - Starterstips voor beginners

FIFA 17 Ultimate Team - Formatie, Team Chemistry en Fitness

FIFA 17 Ultimate Team - Speler aanpassen, contract verlengen en lenen

FIFA 17 Ultimate Team - Transfermarkt: spelers kopen en verkopen

FIFA 17 Ultimate Team - Draft Mode team en Dream Squad samenstellen

FIFA 17 Ultimate Team - FUT Champions en Squad Build Challenges voltooien

FIFA 17 Ultimate Team - Teamgeeststijlen en Chemistry Styles voor elke positie

FIFA 17 Ultimate Team (FUT 17) tips en tricks - Team opbouwen, Coins verdienen en de transfermarkt

FIFA 17 tips en tricks - Overzicht voor beginners en gevorderden


Cheats, hacks en goldsellers

De vraag zal vast eens in je opkomen: "Is er niet een cheat of hack die ik kan toepassen om aan Coins te komen?" Nu draait het in voetbal om Fair Play, en dat is in Ultimate Team niet anders.

Trap niet in het aanbod van een hacker of een handelaar die je verleiden met gratis munten en kaarten. Dit wordt dikwijls alleen gedaan om aan je accountinformatie te komen, om zo je account over te nemen. Dus als je geheel gratis en voor niets duizenden munten wordt aangeboden, negeer dan dit aanbod.

Geef je accountinformatie nooit aan een ander en gebruik het alleen maar in de game en de FIFA 17 Companion App. Coins op eBay of andere websites kopen raden we ook sterk af, omdat EA hier streng op controleert. In de afgelopen jaren zijn er al meerdere stappen ondernomen om de handel in munten tegen te gaan.

Kortom, speel gewoon eerlijk.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties