Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 17 Career Mode tips en tricks - Succesvolle Manager en Speler Carrière

Zo bouw je een sterk team of talentvolle speler.

Bepaal je het liefst zelf de Carrière van een Manager of Speler in FIFA 17, dan is de FIFA 17 Career Mode iets voor jou. Hierin neem je zelf de controle over een jong talent of leidt je een club naar zoveel mogelijk overwinningen. Je kunt uit alle teams die in het spel zitten kiezen, of zelfs eerst in de opties een eigen speler maken om die vervolgens naar de top van de voetbalwereld te leiden.

Zowel als coach en als speler moet je successen boeken om je job te behouden. Als je nederlaag na nederlaag moet slikken of je niet presteert op het veld, dan wordt het clubbestuur ontevreden en ga je ofwel ontslagen worden of veel op de bank moeten zitten. Als coach moet je zorgen dat de sfeer goed zit, juiste tactieken kiezen en slimme transfers aantrekken. Als speler moet je hard trainen en het tijdens wedstrijden uitblinken.

Deze pagina verwijst je verder naar verschillende gidsen die je uitleggen hoe je succesvol wordt in de diverse aspecten van de FIFA 17 Career Mode.

Nog meer weten om een betere FIFA-speler te worden? Lees dan het overzicht van al onze FIFA 17 tips.


FIFA 17 Career Mode - Beste tips

Zo bouw je een succesvolle spelerscarrière uit

Geen zin om als manager te spelen en wil je graag als speler een carrière uitbouwen? Dit kan natuurlijk ook in de FIFA 17 Career Mode. Om je speler ten volle te ontwikkelen en al zijn doelen te behalen, moet je rekening houden met enkele zaken die op de volgende pagina hebben samengevat.

Ga verder naar: FIFA 17 Career Mode - Tips voor spelerscarrière


Meer geld verdienen

Als je als coach in Career Mode topspelers naar je club wilt halen, ga je ze natuurlijk goede contracten moeten aanbieden en daar heb je natuurlijk een groot budget voor nodig. Daarom leggen we op onderstaande pagina uit hoe je snel veel geld verdient.

Ga verder naar: FIFA 17 Career Mode - Meer geld verdienen en financiële overnames


Team versterken met gratis spelers en jong talent

Je moet niet altijd dure sterspelers kopen om je team te versterken. Gratis spelers zonder een contract of jong talent zijn een goedkope manier om posities op te vullen. Als je hun vaardigheden vervolgens nog verbetert met de juiste trainingen, heb je een ruwe diamant in handen. In de onderstaande gids leggen we heel dit proces uit.

Ga verder naar: FIFA 17 Career Mode - Spelers trainen en goedkope talenten zonder contract vinden


De beste jonge talenten en zo verbeter je hun vaardigheden

Wil je de beste jonge talenten die FIFA 17 te bieden heeft? Kijk dan snel op onderstaande pagina welke jonge spelers het grootste potentieel hebben. Om deze talenten echter naar de piek van hun kunnen te brengen, moet je ze goed verzorgen. Natuurlijk leggen we ook uit hoe je het maximum uit deze jeugdspelers haalt.

Ga verder naar: FIFA 17 Career Mode - Beste jonge talenten opleiden in jeugdafdeling


Zorg voor fitte spelers een goede vorm en moreel

Zelfs wanneer je een team vol topspelers hebt, moet je hun vorm in het oog houden. Een oververmoeide voetballer is niets waard. Daarnaast moet je ook de moreel in evenwicht houden. Een team dat niet in zichzelf gelooft, is op voorhand al verloren. Op onderstaande pagina leggen we uit hoe je beide parameters gezond en in evenwicht houdt.

Ga verder naar: FIFA 17 Career Mode - Vorm en moreel verhogen

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties