Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 17 Career Mode - Meer geld verdienen en financiële overnames

Zet maar op de rekening.

In voetbal draait alles rond geld. Alleen de clubs met het meeste geld zijn instaat om de beste spelers te kopen. Maar hoe kom je in de FIFA 17 Career Mode aan geld? Cheats bestaan niet, maar er zijn voldoende gewone manieren om snel geld te verdienen.

Toernooien in voorseizoen om extra geld te verdienen

In je carrière heb je de mogelijkheid om voor het begin van het seizoen in de zomermaanden een voorbereidingstoernooi te spelen. Deze kunnen je in tegenstelling tot de normale vriendschappelijke wedstrijden wel een financieel handje helpen.

Je krijgt een uitnodiging voor een toernooi in het voorseizoen ongeveer een maand voor de seizoensstart.

behaalt haar een succes, kan een groot deel van haar uw transfer budget ver te brengen voor het volgende seizoen. Hoeveel geld je krijgt, uiteraard, is volledig afhankelijk van uw prestaties. In het geval van een toernooi overwinning krijg je de grootst mogelijke bedrag, vaak een paar miljoen euro. En dat kan geen kwaad zeker.

Als je deze succesvol beëindigt, geven ze je transferbudget voor het volgende seizoen een gezonde boost. Hoeveel geld je krijgt is natuurlijk volledig afhankelijk van je prestaties. Als je het toernooi wint krijg je vaak een groot bedrag van enkele miljoenen euro. Een gezond extra zakcentje.

Je kunt uit verschillende toernooien over heel de wereld kiezen. Onderzoek eerst goed welke andere teams deelnemen om in te schatten hoe groot je kansen zijn om het toernooi te winnen. Elk toernooi heeft minstens een topper en de rest van het deelnemersveld wordt willekeurig samengesteld.

Kort samengevat: voorbereidingstoernooien zijn een heel goede manier om geld voor je club te verdienen. Maar om het meeste te verdienen, moet je ook wel goed presteren.


Meer FIFA 17 Career Mode tips:

FIFA 17 Career Mode - Tips voor spelerscarrière

FIFA 17 Career Mode - Vorm en moreel verhogen

FIFA 17 Career Mode - Spelers trainen en goedkope talenten zonder contract vinden

FIFA 17 Career Mode - Beste jonge talenten opleiden in jeugdafdeling

FIFA 17 Career Mode tips en tricks - succesvolle Manager en Speler Carrière

FIFA 17 tips en tricks - Overzicht voor beginners en gevorderden


Financiële overname gebruiken

Te weinig geld in Career Mode? Met financieel sterkte toppers zoals Real Madrid, Bayern München of Manchester United is dit zelden een probleem. Als je echter met een Europese middenmoter speelt of jezelf echt wilt uitdagen met een club die niet in de hoogste divisie speelt, telt elke euro dubbel.

Om de financiële overnames te gebruiken, druk je op de rechterstick en kies je ze uit de Football Club catalogus.

De EA Football Club kan je een handje helpen met financiële overnames om in Career Mode te gebruiken.

Afhankelijk van het level van de overname krijg je enkele miljoenen op je rekening gestort. Een ideale boost aan het begin van je carrière om je selectie te versterken.

Een financiële overname kun je echter maar een keer gebruiken, dus kies verstandig wanneer je ze inzet. Denk op voorhand na over wat je met het geld wilt doen. Gebruik ze ook niet wanneer de kans groot is dta je ontslagen wordt, want dan ben je het geld voorgoed kwijt. Als de financiële overnames van de Football Club niet voldoen, kan je ook nog altijd een vriend overtuigen om jou een te geven.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties