Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FFXIII voor X360 ook naar Japan

UPDATE: bevat toch geen nieuwe content.

UPDATE: Square Enix heeft zonet laten weten dat de Final Fantasy XIII Ulitmate Hits International Edition die eind dit jaar voor de Xbox 360 in Japan uitkomst géén nieuwe content zal bevatten. Er was een misinterpretatie gaande. Wel krijgen de Japanners de Engelse voice-overs en het artworkboek, dat ondertussen de titel "Final Fantasy XIII: Corridor of Memory" meegekregen heeft.

Blijkbaar missen we dus niet echt iets in Europa!

OORSPRONKELIJK: Square Enix heeft net laten weten dat Japanners met enkel een Xbox 360 in huis (een stuk of tien gokken we) zich rond het einde van dit jaar mogen opmaken voor Final Fantasy XIII. Het spel kwam reeds voor de console van Microsoft uit in de Westerse wereld, maar nu heeft de RPG-bakker dan toch beslist om de Xbox 360 ook met hun dertiende vlaggenschip te ondersteunen in Japan.

Interessant is dat het spel nieuwe content zal bevatten die oorspronkelijk uit de finale versie geschrapt was. Deze content gaat door het leven als Episode I en zal een post-game quest bevatten. Verder zal Final Fantasy XIII Ulitmate Hits International Edition - zoals het spel officieel heet - in Japan een Easy Mode bevatten, terwijl ook de Engelse voice-overs beschikbaar zullen zijn. Als afsluiter gooit Square Enix er nog een nieuwe artbook bij, en dat voor de budgetprijs van 4980 Yen (46 euro).

Of de Ultimate Hits International editie van Final Fantasy XIII ook naar de PlayStation 3 - en mogelijk Europa - zal komen wist Square Enix nog niet te vertellen. Ook de mogelijkheid om Episode I als DLC uit te brengen blijft voorlopig nog onbekend.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Final Fantasy XIII

Video Game

Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties