Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FF XIII-2 krijgt elke maand nieuwe DLC

Betalend natuurlijk.

Square Enix heeft hun plannen bekend gemaakt voor de downloadable content van Final Fantasy XIII-2. Ze beloven één tot twee updates per maand.

Producer van de game Yoshinori Kitase zei dit in een interview van het Japanse gamemagazine Dengeki PlayStation. Elke update zal meerdere items bevatten, zoals nieuwe kostuums, wapens en vijanden.

Je zal de DLC echter niet zomaar kunnen kopen en meteen gebruiken. Je moet er ook wat voor doen. Kitase gaf het voorbeeld van dat je voor een bepaald DLC-item te kunnen ontvangen, je eerst een bepaald monster zou moeten verslaan. Je moet dus verdienen wat je zonet gekocht hebt.

De DLC zal niet gratis zijn maar Kitase beloofde wel een 'goede balans tussen de prijs van de DLC en de kwaliteit ervan'.

Final Fantasy XIII-2 wordt uitgebracht op 3 februari 2012 voor de PS3 en X360.

Getagged als

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties