Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FF VII remake getwitter

Meer speculaties van de geruchtenmolen

Zou je nu niet ontploffen?

Sinds de tech demo van Final Fantasy VII op de PS3, hebben we nog niets anders gehoord dan geruchten of er nu wel of niet een remake komt van de op handen gedragen jRPG. Waar een tijdje terug de kansen nog op een laag pitje stonden, spreken nieuwe feiten dat al weer tegen.

Yoshinori Kitase heeft al vaak genoeg laten weten dat een FF VII remake niet gaat gebeuren, of dat het budget gewoon te hoog zou zijn. Toch blijven mensen er naar vragen.

Het laatste nieuwe gebeuren speelde zich af via Twitter. Square-Enix had via hun officiële twitter account namelijk gevraagd hoe de fans dachten over het idee van een Final Fantasy VII remake. Hiermee suggereerden ze dat een remake nu toch een optie zou zijn.

In de tweet die enkele uren later volgde, vroegen ze om te stoppen met feedback te geven, aangezien ze een overweldigende hoeveelheid aan interesse hadden ontvangen. Ze wisten ook te zeggen dat het werk aan FF XIII Versus momenteel veel tijd in beslag nam. Als de remake er komt, zal het dus niet in de meest nabije toekomst zijn.

Zo, dit was alweer de laatste in de reeks ‘komt-hij-er-of-komt-hij-er-nu-niet’.

Over de auteur
Steph Vanquaethem avatar

Steph Vanquaethem

Executive Editor

Reacties