Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Federale rechter verklapt releasemaand van Call of Duty 2023

Call of November.

Afgelopen donderdag heeft een federale rechter tijdens de rechtszaak tussen het FTC en Microsoft verklapt dat Call of Duty 2023 in november uitkomt. De Call of Duty-twitteraccount leek dit nadien te bevestigen.

De releasemaand van Call of Duty 2023 komt overeen met wat anonieme bronnen in februari onthulden aan Insider Gaming en Jason Schreier. Volgens die bronnen heet de game Call of Duty: Modern Warfare 3.

Modern Warfare 3 wordt waarschijnlijk begin augustus onthuld en zou vervolgens op 10 november 2023 uitkomen voor pc, PlayStation en Xbox. Nog volgens de geruchten krijgt de titel begin oktober twee bètaweekenden en gaat Modern Warfare 3 Season 1 op 5 december 2023 van start.

Sony heeft verder ook laten weten dat Black Ops Cold War een van de PlayStation Plus Essential-games van juli is. Daarnaast zorgt een nieuwe anti-cheat update ervoor dat Call of Duty-cheaters nu denkbeeldige tegenstanders zien.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties