Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ontwikkelaar achter S.T.A.L.K.E.R. onthult Fear the Wolves

Battle Royale in Chernobyl.

Vostok Games kondigt tijdens het Le What's Next de Focus-evenement in Parijs Fear the Wolves aan. De Battle Royale-game komt naar de pc via Steam Early Acces. Er is ook een consoleversie in de maak.

Vostok Games is bekend van de free-to-play shooter en 'spirituele opvolger van S.T.A.L.K.E.R.' Survarium en bestaat uit ex-ontwikkelaars van de S.T.A.L.K.E.R.-reeks.

Ook Fear the Wolves speelt zich af in het postapocalyptische Chernobyl, waar niet alleen de 99 andere spelers op de map je naar het leven staan. Zo moet je rekening houden met gemuteerde wezens, radioactieve zones en een dag-en-nachtcyclus.

Het succes van Battle Royale games als PlayerUnknown's Battlegrounds en Fortnite lijkt vele studio's niet ontgaan. Een tijd terug meldde Epic Games dat de Paragon servers binnenkort offline gaan. Dat doet de studio om verder te bouwen aan het succes van Fortnite Battle Royale.

Over de auteur
Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Doctoraatsstudent gamen / gokken aan KUL.

Reacties