Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fatshark werkt aan Warhammer: End Times - Vermintide

Uit in de tweede helft van 2015.

De Zweedse ontwikkelaar Fatshark werkt aan Warhammer: End Times - Vermintide. De coöperationele actiegame komt in de tweede helft van 2015 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit.

De officiële beschrijving van de game luidt: "Terwijl spelers samenwerken, moeten ze elk hun individuele vaardigheden gebruiken om een apocalyptische invasie van meedogenloze, machtshongerige Skaven te overleven, in een hele reeks omgevingen die van de top van de Magnus Tower tot het onderaardse Under Empire leiden."

"Door in het verleden titels zoals War of the Roses te maken, hebben we veel geleerd over mêlee-gevechten," zegt uitvoerend producent Martin Wahlund op de PlayStation Blog. "We maken van Vermintide een game die zowel gevechten vanop afstand als dichtbij omhelst en dat op een bloederig indrukwekkende manier. Elk aspect van de game is afgestemd op de coöperatieve ervaring, alles van het looten tot het verhaal. Het is een game over overleven tot het einde met je vrienden."

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties