Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Far Cry 6 Season Pass laat je spelen als bad guys Vaas, Joseph Seed en meer

I'm the bad guy.

In de Far Cry 6 Season Pass kruip je in de huid van de 'bad guys' uit vorige Far Cry-games. Dat maakt uitgever Ubisoft bekend tijdens zijn persconferentie Ubisoft Forward 2021.

Dankzij de Far Cry 6 Season Pass kun je de game spelen als Vaas uit Far Cry 3, Pagan Min uit Far Cry 4 en Joseph Seed uit Far Cry 5.

Dat je onder andere in de huid van deze iconische antagonisten mag duiken, lekte nog voor de Ubisoft Forward-persconferentie goed en wel van start was gegaan.

Of het in de huid kruipen van deze bad guys spelers bepaalde gameplayvoordelen opleveren en wat die dan zullen zijn, is momenteel niet duidelijk.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Far Cry 6

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties