Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Far Cry 6 info lekt op PSN

Vindt plaats in "Cuba".

De eerste info over Far Cry 6 is gelekt via PSN. De game was even te zien op de PlayStation Store in Hong Kong, met informatie over de release, setting en personages.

De PSN Store onthult dat Far Cry 6 zich in Yara afspeelt, een tropisch paradijs bevroren in de tijd. Anton Castillo, de dictator van Yara, wil zijn natie koste wat het kost terug aan de top krijgen en zijn zoon Diego als opvolger aanwijzen. Zijn bloederig bewind start echter een revolutie onder de bewoners van Yara.

Je speelt als Dani Rojas, een lokale inwoner die terugvecht om zijn land te bevrijden.

Het lijkt er dus sterk op dat Far Cry 6 terugkeert naar een tropische setting in Zuid-Amerika. Yara is een fictieve versie van Cuba. De hoofdstad Esperanza heeft dan ook veel weg van de architectuur van Havana.

Slechterik van dienst Anton Castillo wordt gespeeld door Giancarlo Esposito, bekend als Gus uit Breaking Bad.

Ook interessant is dat Far Cry 6 op de PS5 uitkomt. De beschrijving zegt dat wie een PS4-exemplaar koopt, gratis mag upgraden naar een PS5-versie. We mogen dus ook een Xbox One en Xbox Series X-versie verwachten met een gelijkaardige gratis upgrade.

Far Cry 6 lanceert op 18 februari 2021. Ubisoft heeft officieel nog niets gelost over de game, maar zal ongetwijfeld uitvoerig besproken worden in de Ubi Playforward livestream deze zondagavond.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties