Skip to main content

Far Cry 5 Prepper Stash locaties: de oplossingen voor alle Prepper Stashes

Zo vind je alle Prepper Stash locaties in Far Cry 5 en los je de puzzel op!

Far Cry 5 Prepper Stashes zijn enkele van de meer unieke activiteiten die je kunt vinden in Hope County.

De Prepper Stashes zijn geheime bunkers, die je steeds op een andere manier moet openen. Eenmaal je de puzzezl hebt opgelost, kan je in de bunker een hoop waardevolle loot vinden.

Wat zijn Prepper Stashes in Far Cry 5?

Hope County is misschien niet de grootste sandbox die we al gezien hebben in de reeks, maar het is nog steeds enorm, en zoals je al kunt verwachten, is ook deze spelwereld tot de nok gevuld met geheimzinnige collectibles en goodies.

Prepper Stashes is daar een van, maar in tegenstelling tot andere voorbeelden, bieden deze stashes niet één item aan, maar een hele hoop. Het zijn werkelijke schatkamers die vol zzitten met erg nuttige resources

Er zijn in totaal 28 prepper stashes verspreid over de drie regio's van Hope County - Holland Valley, Henbane River en Whitetail Mountains en de kleine tutorial locatie genaamd Dutch's Island.

Elke prepper stash bevat andere items. Dit kan gaan van munitie tot wapens en zelfs perk points. Voor spelers die nog vroeg in de game zitten is het een ideale manier om al veel geld te verzamelen en vroeger perks te unlocken.

Het begin van elke zoektocht naar een prepper stash is altijd anders. Het kan een briefje zijn dat je vindt in de spelwereld, of het kunnen aanwijzingen zijn gegeven door een NPC die rondzwerft in Hope County. Je krijgt echter nooit zomaar de locatie te zien op je kaart. Elke prepper stash is een nieuwe puzzel van een variërende moeilijkheidsgraad. Soms krijg je er zelfs nieuwe voertuigen mee!

Far Cry 5 Prepper Stash locaties

Far Cry 5 biedt een open ervaring waarin je zelf de volgorde van je missies kiest. Daarom lijsten we alle 28 Prepper Stash locaties op per regio:

Dutch's Island (Tutorial regio)

Holland Valley (John's regio)

Whitetail Mountains (Jacob's regio)

Henbane River (Faith's regio)Welke zijn de beste Prepper Stash locaties?

De Prepper Stash locaties horen bij de meest interessante plekken om te bezoeken in de game, maar er zijn er zoveel.

Om de volgorde waarin je ze zoekt te bepalen, is het slim om rekening te houden met de Prepper Stashes die unieke beloningen geven.

Het goede nieuws is dat elke stash, behalve de eerste Sunken Funds tutorial - een kleine hoeveelheid cash bevat (meestal 1000 dollar) en er altijd drie Perk Points te halen zijn uit magazines. Zo kan je in elk geval snel upgrades verzamelen.

Andere hebben dan weer extra wapens, voertuigen of kostuums. Deze zijn:

Je zou de bovenstaande Prepper Stashes dus eerst kunnen oplossen, zodat je al veel interessante unlocks hebt, maar ook veel Perk Points om sterker te zijn in de rest van de game.

Maar net als met alle andere zaken in Far Cry 5: de keuze is volledig aan jou!