Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Far Cry 5 Endings - Goede, slechte en geheime eindes

Eind goed, al goed?

De Far Cry 5 endings zetten de traditie van meerdere uitkomsten voort in Ubisofts open-world shooters.

Twee eindes komen vanzelf naar voren in het verhaal, maar er is een geheim Far Cry 5 einde dat eenvoudig te missen is aan het begin van de game.

Er zijn dus drie eindes in totaal. Op dit moment lijkt het er niet op dat er nog meer zijn, dus verwacht geen supergeheim einde zoals in Far Cry 4. Dat is te zeggen, tenzij Ubisoft nog iets speciaals van plan is natuurlijk.

Pas op voor Far Cry 5 spoilers voordat je doorgaat.

Hoe vind je Far Cry 5's geheime einde en speel je de game in tien minuten uit

Net als in Far Cry 4 is het mogelijk om de aftiteling van Far Cry 5 binnen tien minuten na het starten van de game te zien.

Hoe? Aan het begin van de game moet je op een knop drukken om The Father te arresteren, oftewel de hoofdschurk uit Far Cry 5.

Eigenlijk is dit een keuze, want als je namelijk een tijdje wacht stopt de game vroegtijdig en rolt de aftiteling over het scherm.

Dit is hoe Far Cry 5's geheime einde verloopt.Hoe vind je de twee andere Far Cry 5 eindes

Speel door het verhaal en uiteindelijk kom je in de missie 'Where It All Began' oog in oog met The Father te staan.

Tijdens de missie krijg je een keuze - om je te verzetten of om weg te lopen (Resist of Walk Away). Beide hebben een ander einde als gevolg.

'Resist' is de keuze die je 'hoort' te nemen, maar of dit nu het 'goede' of 'slechte' einde is valt over te twisten, aangezien ze allebei een behoorlijke sombere noot hebben.

Bekijk het 'Resist' einde:

En het 'Walk Away' einde:

Als je er voor kiest om de eindes niet online te bekijken en ze zelf te ervaren, kun je de laatste missie simpelweg opnieuw spelen en de andere keuze maken om het in de game te bekijken.

Wat je ook kiest, het is mogelijk om terug de open wereld in te gaan, dus maak je geen zorgen over een punt waarop je niet terug kunt.

Over de auteur

Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties