Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fantasygame Elden Ring van FromSoftware en George R.R. Martin gelekt

Game of Souls.

De nieuwste fantasygame van FromSoftware luistert naar de naam Elden Ring. Dat doet een lek van Bandai Namco althans vermoeden. Voor de ontwikkeling werkt topman Hidetaka Miyazaki samen met George R.R. Martin, de geestelijke vader van de wereldvermaarde A Song of Ice and Fire-reeks.

Elden Ring is een actie-RPG, waarin 'gevaar om iedere hoek loert': weinig verrassend voor FromSoftware, dat eerder ook al Armored Core, Dark Souls, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice uitbracht en in bikkelharde gameplay uitblinkt. Elden Ring belooft bovendien 'FromSoftwares grootste game ooit' te zijn.

Meer is er tot dusver niet geweten over Elden Ring, hoewel de gelekte game ongetwijfeld tijdens de persconferentie van Microsoft zijn opwachting maakt. Die vindt vanavond om 22u plaats.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Doctoraatsstudent gamen / gokken aan KUL.

Reacties