Skip to main content

Fans vroegen om grotere borsten in Dead or Alive 5

Want less is in dit geval nooit more.

Yosuke Hayashi, hoofd van Team Ninja zei eerder dit jaar dat hij en zijn team een meer realistische weg wilden inslaan met de character designs in Dead or Alive 5. Het team zou daarvoor research doen op 'de echte vrouwen die ons omringen'. We willen niet weten wat ze daarmee bedoelden, maar het resultaat stond er: de F-cups waren verdwenen en werden vervangen door boezems waardoor de ruggengraat van de arme meisjes in het echte leven niet meteen in stukken zou breken.

Deze verandering is er waarschijnlijk gekomen doordat het team reacties kreeg van zusterstudio's uit de Westerse wereld die hen vroegen om het extreem seksuele karakter van sommige (minderjarige) personages wat te doen afnemen. Zo gezegd, zo gedaan, dus. Tot ze de spelers het spel lieten testen...

Het testpubliek merkte de esthetische veranderingen aan de vrouwelijke vechters meteen op en zij vonden dit blijkbaar geen voortgang voor de serie. De studio kreeg dus massaal aanvragen tot het wederom vergroten van de boezems van de personages. Team Ninja zat met de handen in het haar door deze tegenstrijdige aanvragen en besloot om de personages te laten zoals ze waren. Misschien een ideetje voor DLC, die extra "sexy" vechtbabes?"

Zo had het kunnen zijn.

Read this next