Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fans starten petitie voor Wii U versie Dark Souls 2

Laat je horen als je dood wilt.

Een groep gamers heeft een petitie gestart om Dark Souls 2 naar de Wii U te krijgen. Zo hoopt de groep genoeg stemmen te verzamelen om uitgever Namco Bandai en ontwikkelaar From Software er van te overtuigen dat een Wii U versie de moeite waard is.

Dark Souls 2 werd enkele dagen geleden aangekondigd voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Ontwikkelaar Tomohiro Shibuya liet weten dat de game makkelijker te begrijpen is voor nieuwe spelers, zonder de moeilijkheidsgraad aan te tasten. Er wordt echter met geen woord gerept over een eventuele Wii U versie.

Op de site waar de petitie te vinden is, staat alvast waarom deze fans de game op de Wii willen. "De Wii U heeft Dark Souls 2 veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan het beheren van je inventaris op de Gamepad, zonder de speler het zicht verliest (aangezien je de Souls games niet kan pauzeren). Gratis online play, in tegenstelling tot Xbox LIVE, maakt de Wii U ideaal voor degenen die geen PlayStation 3 of een dure PC hebben."

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen