Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fan van games, eSports of kansspelen? Vul deze vragenlijst in en maak kans op een prijs!

In een handomdraai gebeurd.

De razendsnelle opmars van eSports, professionele gamecompetities, is niemand ontgaan. Wat begon als een Spacewar!-toernooi op een hotelkamer groeide in slechts enkele decennia tot een wereldwijd gamingfenomeen uit. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse wereldbekerfinale van League of Legends, die keer op keer hele stadions vult.

Eurogamer

Voor een onderzoek van het Instituut voor Mediastudies van de KU Leuven is men op zoek naar meerderjarigen (18+) met ervaring in videogames, eSports of kansspelen. Helemaal jouw ding? Dan maak je bovendien kans op een waardebon ter waarde van 20 euro, te gebruiken bij bol.com, Coolblue, Media Markt of Game Mania.

Al wat je hoeft te doen, is een korte vragenlijst van ongeveer tien minuutjes invullen. Vanzelfsprekend worden alle antwoorden steeds anoniem verwerkt en niet met anderen gedeeld. Klik hier voor meer info en om snel aan de slag te gaan. Alvast bedankt!

Over de auteur
Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Doctoraatsstudent gamen / gokken aan KUL.

Reacties