Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fan maakt Assassin's Creed Valhalla trailer na in Red Dead Redemption 2

A for effort.

Een fan heeft de Assassin's Creed Valhalla in-game trailer nagemaakt in Red Dead Redemption 2.

De Assassin's Creed Valhalla trailer werd voor het eerst getoond tijdens de Xbox Series X Games Showcase enkele weken geleden. In de trailer kregen we onder andere voor het eerst de wereld te zien, evenals nieuwe melee animaties en een eerste blik op raids.

Reddit-gebruiker Davidplaysgames heeft nu geprobeerd om de beelden uit de trailer na te bootsen in Red Dead Redemption 2. Hij rust Arthur uit met een vikinghelm en bijlen en probeert de beelden en cameraposities zo goed mogelijk na te bootsen.

Het resultaat is niet helemaal overtuigend, maar het is toch een mooie poging die ons nog eens herinnert aan zowel de prachtige, diverse wereld die Red Dead Redemption 2 te bieden had als de vista's die Assassin's Creed Valhalla te bieden heeft.

Zelf mochten we ook al een paar uur aan de slag, en wij ontdekten alvast een sterk verbeterde combat en veel The Witcher 3-invloeden. Meer daarover lees je in onze Assassin's Creed Valhalla hands-on impressie. We hebben ook een samenvatting van alle info over de Assassin's Creed Valhalla gameplay voor je.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties