Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fan bouwt GTA 5 Los Santos-map na in hout

Uit het juiste hout gesneden.

Een positief gevolg van het coronavirus is dat hobbyisten meer tijd krijgen om hun ding te doen. Dat levert onder andere een uit hout gesneden map van GTA 5 Los Santos op en het resultaat mag er zeker zijn.

Ontwerper Originartwork deelt zijn uit hout gesneden versie van de Los Santos-map via Reddit. De map is erg gedetailleerd en bevat alle straten, bezienswaardigen en namen. Nog indrukwekkender zijn de ingekerfde lagen die de hoogteverschillen aanduiden en de illustraties die het geheel aankleden.

Het volgende project van deze houtkunstenaar is waarschijnlijk de volledige kaart van Red Dead Redemption 2. Die is nog omvangrijker, waardoor dat project iets langer dan normaal duurt.Wie het andere werk van de artiest wil bewonderen of kopen, kan dit via zijn webwinkel.

Naast een uit hout gesneden versie van Los Santos zorgt de GTA 5-mod Ghent Theft Auto weldra voor een digitale versie van de Gentse Feesten. We hebben ook al onze informatie over GTA 6 verzamelt op de website.

Speel je nog vaak GTA 5? Check dan zeker ook onze GTA 5 cheats.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties