Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Famitsu geeft Bayonetta perfecte score

PS3-versie scoort nét iets minder.

Wat hebben The Legend of Zelda: Orcarina of Time, Vagrant Story en Soul Calibur - om er een paar te noemen - met elkaar gemeen? Inderdaad, ze zijn allemaal door Japanse studio's gemaakt, maar de gelijkenis waarover we het hier hebben heeft te maken met het magazine Famitsu. Al deze games kregen, samen met elf andere titels, een perfecte score. Vandaag mogen we een titel bij het felbegeerde lijstje toevoegen.

In de laatste editie van Famitsu blijkt namelijk dat het door Platinum Games ontwikkelde en door Sega uitgegeven Bayonetta eveneens een 40/40 heeft gescoord in het Japanse blad. Opvallend is dat enkel de versie voor de Xbox 360 met deze score aan de haal gaat, terwijl de PS3-editie het met vier puntjes minder moet doen.

Hiermee is Bayonetta samen met Dragon Quest IX (DS) en Monster Hunter Tri (Wii) dit jaar de voorlopig derde game waar de redacteurs van Famitsu niets slechts over kunnen vertellen. Bovendien is het de eerste keer in de geschiedenis van het blad dat een titel voor de Xbox 360 met de toonaangevende award gaat lopen. We vragen ons dan ook af wat voor effect dit zal hebben op de verkoop van Microsoft's console in het land van de rijzende zon.

Bayonetta ligt bij ons in het eerste kwartaal van 2010 in de winkelrekken. Of wij net zo onder de indruk van het spel zullen zijn krijgen jullie dan te horen. Tot die tijd verwijzen we jullie graag door naar onze hands-on preview van de game.

Getagged als

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen