Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Bethesda werkt aan Fallout TV show

"A television program set in a post-nuclear apocalyptic world."

Fallout-ontwikkelaar Bethesda Softworks heeft een trademark geregistreerd bij de United States Patent and Trademark Office in verband met "an on-going television program set in a post-nuclear apocalyptic world." Het gaat hier waarschijnlijk om een tv-adaptatie van Bethesda's succesvolle post-apocalyptische Fallout games.

Vorige week waren er al hints dat er iets Fallout gerelateerd zat aan te komen toen Erik Todd Dellums - de stem van radiopresentator Three Dog in Fallout 3- enkele cryptische tweets de wereld instuurde. Zo luidde een Tweet: "To all my #Fallout3 and #ThreeDog fans: There may be more of the Dog coming! Fingers crossed!"

Even later volgde een volgend bericht van de man: "How was that for a tease! I was given permission to release that tease, so fingers crossed."

Fans dachten natuurlijk meteen dat het om Fallout 4 ging, maar na het nieuws van vandaag lijkt het waarschijnlijker dat er een TV serie rond Fallout aan zit te komen. Niets werd tot dusver bevestigd door Bethesda zelf, maar zodra dat gebeurt, hoor je het van ons!

Wie weet...
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties