Skip to main content

Fallout 76 roadmap voor 2024 aangekondigd

Voor alle 17 miljoen spelers.

Op de website van Bethesda geeft Fallout 76 art director Jon Rush uitleg over de toekomst van die game. Zo mag je in 2024 opnieuw de nodige updates verwachten.

Fallout 76 werd bij de release in 2018 matig onthaald, maar kreeg doorheen de jaren heel wat updates die beterschap brachten. Zo introduceerde de Wastelanders-update uit 2020 een verbeterd questsysteem en betere dialoogopties. Sinds de release van die update verkenden er volgens Rush al meer dan 17 miljoen spelers de game.

Volgend jaar komen er opnieuw de nodige updates. America's Playground wordt de grote focus voor de eerste helft van 2024. Die update komt in het voorjaar uit zet het verhaal van Atlantic City verder met onder andere nieuwe quests, meer regio's om te verkennen en nieuwe beloningen.

Bekijk op YouTube

Nadien is Bethesda van plan om de map van de game naar het Zuiden uit te breiden met een nieuwe, bosrijke regio genaamd Shenandoah. Ook daar kun je in de loop van volgend jaar nieuwe quests, facties en beloningen vinden.

Daarnaast is de ontwikkelaar ook van plan om regelmatiger Seasonal Events te organiseren. Ten slotte belooft Rush ook dat er nog een aantal updates in de pijplijn zitten 'voor zowel bouwers als avonturiers'.

Read this next