Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fallout 76 krijgt volgende maand eerste raid

Vault 94.

Bethesda Softworks heeft tijdens QuakeCon nieuwe details onthuld over de toekomst van Fallout 76. Op 20 augustus krijgt de game een eerste raid voor vier spelers. Daarnaast is er ook een tweede raid in de maak, al is er daarvoor nog geen concrete releasedatum.

In de eerste raid trekken spelers naar Vault 94. Volgens Bethesda-medewerker Jeff Gardiner ligt de focus in Vault 94 op puzzels. Je krijgt de keuze uit drie verschillende moeilijkheidsniveaus. De hogere moeilijkheidsgraden hebben een striktere tijdlimiet, maar geven je ook betere gear.

In Vault 94 kun je onder andere een nieuw soort power armor vinden. Dat pantser verbetert vooral je stealth. Wie alle delen van de Gardiner-set verzamelt, krijgt bovendien nog een extra bonus. Ten slotte is het volgens Gardiner ook mogelijk om Vault 94 solo te spelen, al zal dat voor de meeste spelers 'een enorme uitdaging zijn'.

Fallout 76 lanceerde vorig jaar en werd sterkt bekritiseerd voor de beperkte hoeveelheid content. Onze redacteurs Bert en Bruce hebben zich desalniettemin kostelijk geamuseerd met de game. Hun Fallout 76 opinie vind je op de site.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Fallout 76

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties