Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fallout 76 komt binnenkort naar Xbox Game Pass

Waste-landt volgende week op je pc of Xbox One.

Microsoft voegt volgende week Fallout 76 toe aan de Xbox Game Pass. Vanaf 9 juli kun je de game zowel op je pc als Xbox One uitproberen. Diezelfde dag wordt ook CrossCode toegevoegd aan de Xbox One-versie van het abonnement.

En dat is nog niet alles. Op de Xbox One kun je vanaf vandaag aan de slag met SoulCalibur 6. Ons oordeel over die fighting game lees je in Sanders SoulCalibur 6 review. Pc-gamers kunnen vanaf vandaag dan weer sportgame Out of the Park Baseball 21 uitproberen.

Fallout 76 kreeg bij de release heel wat kritiek. Vooral het tegenstrijdige gamedesign en de vele technische mankementen waren een doorn in het oog van vele fans, zoals je leest in onze Fallout 76 review. Sindsdien probeert Bethesda de game echter op te poetsen met regelmatige updates. Vorig jaar kon je zo onder andere aan de slag met de Fallout 76 Wastelanders update.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties