Skip to main content

Fallout 76 Battle Royale-modus verdwijnt

Nuclear Winter is ontdooid.

Bethesda stopt met de verdere ontwikkeling van de Nuclear Winter-modus in Fallout 76. Vanaf september zal die Battle Royale niet langer te spelen zijn. Volgens Bethesda is er te weinig interesse door spelers om snelle matchmating te garanderen. De modus zat sinds 2019 in de game.

"We merken dat de meeste spelers liever andere aspecten van de game verkennen. Het wordt ook steeds moeilijker om betekenisvolle updates voor Nuclear Winter te implementeren en tegelijkertijd ook de Adventure Mode voldoende te ondersteunen", aldus de ontwikkelaar.

Bethesda belooft wel de nodige beloningen voor wie ooit Nuclear Winter heeft gespeeld. Per overseer rank krijg je 6 perk points tot een maximum van 600. Per overseer ticket krijg je 2 perk point voor een maximum van 200. Daarnaast krijgt iedereen die ooit een Nuclear Winter-match heeft gespeeld een speciale pennant voor zijn of haar C.A.M.P.

Bekijk op YouTube

De modus zit nog tot september in de game, dus je hebt nog voldoende tijd om alle beloningen te verkrijgen. Daarnaast belooft Bethesda ook werk te maken van andere PvP-modi.

Vorig jaar spraken we nog met de ontwikkelaar over de huidige staat van Fallout 76. Dat Fallout 76 interview lees je hier.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Read this next