Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fallout 76 2022 roadmap onthuld

Start met buitenaardse invasie.

Bethesda onthult de Fallout 76 Roadmap voor 2022. Elke drie maanden komt er een grote update in de vorm van een nieuw seizoen.

Beginnen doen we op 1 maart met een buitenaardse invasie tijdens Season 8: Invaders From Beyond. Daarin krijg je de opdracht om Appalachia te redden van een buitenaardse invasie en neem je deel aan Public Event takeovers, krijg je te maken met willekeurige encounters, een nieuw seizoensgebonden Public Event en meer.

Deze zomer start Season 9: Test Your Metal. Dat bevat volgens de beschrijving meerdere nieuwe "heart-pounding" Public Events waar spelers hun pantser, wapens en grit uittesten in arenagevechten tegen onder andere automatons. Verder krijgt de Fallout 1st scoreboard progression deze zomer ook een upgrade.

Tijdens Season 10: Expeditions: The Pitt reis je af naar een post-nucleaire versie van Pittsburgh en daar voltooi je nieuwe missies, ontmoet je nieuwe NPC's, neem je het tegen nieuwe vijanden op en krijg je daar tal van nieuwe beloningen voor.

Eindigen doen we deze winter met Season 11: Nuka World on Tour. Tijdens dat seizoen maak je kennis met een roadshow in Appalachia met enkele Public Events en een regionale eindbaas.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Fallout 76

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties