Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fallout 4: Nuka World DLC stream toont nieuwe vijanden en arcadehal

Waar je bovendien kunt valsspelen.

Dinsdagavond streamde ontwikkelaar Bethesda het eerste uur van de Nuka-World DLC voor Fallout 4. In de video zijn onder andere een aantal nieuwe vijanden en een arcadehal te zien.

De focus van de DLC ligt volgens de ontwikkelaar bij de Raider-factie. Dit komt volgens Bethesda omdat veel spelers het misten om een boosaardig personage te spelen in Fallout 4.

De video toont onder andere hoe spelers arcadespelletjes kunnen spelen in de Nuka-cade. Je betaalt met Nuka Cola Tokens, die je in vuilnisbakken vindt of met Pre War Money koopt.

In de arcadehal zijn onder andere andere een schietspel, basketspel en een Fallout-versie van 'Whack-A-Mole' beschikbaar. Daarbij kun je 'valsspelen' door in het schietspel een minigun te gebruiken of in het basketspel de basketballen in de Junk Jet te laden.

In de stream zijn tevens een aantal nieuwe vijanden onthuld. Zo zijn er enorme ratten, animatronische aliens en gemuteerde mieren in het filmpje te zien. Ten slotte passeren ook veel nieuwe soorten Raiders de revue.

Nuka-World is vanaf 30 augustus verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Kenneth bekeek eerder dit jaar de eerste DLC voor de game. Zijn Fallout 4: Automatron DLC review lees je op de site.

Over de auteur
Bert Van der Hoogerstraete avatar

Bert Van der Hoogerstraete

Redacteur

Bert is niet meer zo actief voor Eurogamer Benelux als vroeger, maar schrijft wel nog steeds graag reviews. Hij wisselt kleurrijke Nintendogames af met de duisternis van Bloodborne en wacht al tien jaar tevergeefs op een nieuwe Golden Sun.

Reacties