Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fallout 4 krijgt grote uitbreiding in mei

Bethesda onthult 3 uitbreidingen voor de game.

Ontwikkelaar Bethesda maakt de inhoud van drie downloadbare uitbreidingen voor Fallout 4 bekend.

Eerste uitbreiding Automaton kost 9,99 dollar en komt in maart 2016 uit. In deze uitbreiding laat 'The Mechanist' een horde kwaadaardige robots op de Commonwealth los. De DLC maakt het ook mogelijk om een robot Companion te bouwen en aan te passen.

Tweede uitbreiding Wasteland Workshop kost 4,99 dollar. Deze DLC lanceert in april 2016 en introduceert kooien om wilde beesten en raiders in op te sluiten. De uitbreiding voegt ook de mogelijkheid toe om dieren op te zetten.

Bethesda brengt in mei 2016 Far Harbor uit. Deze uitbreiding kost 24,99 dollar en voegt een nieuwe zone aan Fallout 4 toe. De DLC draait om een nieuwe zaak voor Valentine's Detective Agency die naar een een mysterieus eiland voor de kust van de staat Maine leidt.

Far Harbor introduceert ook nieuwe facties, nieuwe vijanden en nieuwe dungeons. Bethesda meldt tevens dat de uitbreiding de 'grootste landmassa bevat die we ooit in een add-on hebben gestopt'.

De studio geeft verder aan dat Fallout 4 in 2016 nog meer uitbreidingen krijgt. Als gevolg hiervan verhoogt Bethesda de prijs van de Fallout 4 Season Pass. Vanaf 1 maart kost het pakket 49,99 dollar in plaats van 29,99 dollar. De inhoud van de Season Pass blijft echter voor iedereen hetzelfde.

Fallout 4 is vorig jaar uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bethesda heeft onlangs laten weten dat de Survival Mode in Fallout 4 wordt aangepast.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties