Skip to main content

Fallout 4 - Brotherhood of Steel quests

Vind de Brotherhood of Steel factie en voltooi al hun Brotherhood of Steel quests in Fallout 4.

Jij bent niet de enige die in Fallout 4 over een Power Armor beschikt. De soldaten van de Brotherhood of Steel staan eveneens bekend voor hun indrukwekkende gevechtsuitrusting en hun constante drang naar nieuwe technologische snufjes. Deze gids legt uit hoe je Paladin Danse en zijn Brotherhood of Steel quests voltooit.

Je kunt op twee manieren de Brotherhood of Steel joinen en de toelatingsproef bestaat uit twee missies: Fire Support en Call to Arms. Hoewel deze niet erg complex zijn, staan ze bol van gevechten tegen Feral Ghouls en Synths. Zorg ervoor dat je genoeg munitie meeneemt en overweeg om je Power Armor te dragen voor de extra bescherming.

Hoe je tot de Brotherhood of Steel moet toetreden leggen we uit op deze pagina. De rest van de quests kan je zelf afvinken.

Daarnaast heeft Fallout 4 nog drie andere facties. Raadpleeg de volgende gidsen om te ontdekken waar je deze vindt en hoe je hun quests voltooit:


Overzicht Brotherhood of Steel quests

 • Op deze pagina: Fire Support / Call to Arms
  Voltooi beide quests om de Brotherhood of Steel te joinen.
 • Semper Invicta
 • Shadow of Steel
 • Tour of Duty
 • Show No Mercy
 • From Within
 • Outside the Wire
 • Liberty Reprimed
 • Blind Betrayal
 • Tactical Thinking
 • Spoils of War
 • Ad Victoriam
 • The Nuclear Option
 • A New Dawn

Fallout 4 - Fire Support

Eerder in de game krijg je de quest The First Step. Deze quest plaats een icoon bij de Corvega Assembly Plant op je map. Je moet deze quest niet doen, maar de Plant telt hier wel als on startpunt.

Luister naar Military Frequency AF95 en ga naar Cambridge Police Station

Fast travel naar Corvega Assembly Plant en ga ten zuiden in de richting van Lexington en College Square. Je Pop-Boy vangt een radiosignaal Frequency AF95. Open je Pip-Boy, ga naar de Radio tab en selecteer Military Frequency AF95. Luister naar de uitzending, dat eigenlijk een noodsignaal vanuit het nabije politiekantoor is.

Ga naar Cambridge Police Station waarvan je de locatie nu op je map ziet. Wanneer je dichterbij komt zie je Paladin Danse in zijn Power Armor die door Feral Ghouls belaagd wordt. Assisteer hem en de andere soldaten. Wanneer de mutanten verdreven zijn praat je met Paladin Danse om de quest te voltooien.


Fallout 4 - Call to Arms

Je gesprek met Paladin Danse geeft je een nieuwe quest Call to Arms. Aan het einde van deze missie krijg je de optie om je bij de Brotherhood of Steel te voegen. Hij vraagt je om hem te assisteren naar ArcJet Systems om een Deep Range Transmitter te vinden. Verken nog even het politiekantoor om nog wat extra kogels te verzamelen. Je kunt zelfs Danse zijn dagboek op de computer lezen.

Assisteer Paladin Danse op zijn missie

Volg Paladin Danse naar ArcJet Systems. Schakel de Raiders en Ghouls die je onderweg tegenkomt uit. Ga samen met hem het gebouw binnen en praat met hem over de lichamen in de kamer.

Blijf hem doorheen het gebouw volgen, tot je in een kamer met een gesloten dubbele deur komt. Zoek de computer van de labassistent. Selecteer het bericht Automated Password Change. Dit geeft je het paswoord voor de deur. Ga nu naar de computer in het midden van kamer en open de veiligheidsdeur.

Zodra de deuren openen stormen enkele Institute Synths naar buiten. Versla ze samen met Danse en schuil achter hem om niet te veel schade op te lopen.

Neem vervolgens met hem de lift naar beneden naar de ArcJet Engine Core. Wanneer je in de controlekamer komt, zoek je een achterkamertje met een terminal. Herstel de elektriciteit door de computer te hacken. Vervolgens ga je terug en druk je op de Engine Start knop om Danse met zijn Synth probleem te helpen. Neem ook zeker de Junk Jet op de tafel en de Fusion Core uit de generator mee.

Vind de Deep Range Transmitter

Volg Danse naar de controlekamer en schakel de Synths uit. Op één van de lichamen vind je de Deep Range Transmitter. Neem de lift om ArcJet Systems te verlaten.

Praat buiten met Paladin Danse. Als een beloning voor je hulp geeft hij je een laser rifle genaamd Righteous Authority. Hij doet je dan het voorstel om een carrière bij de Brotherhood of Steel te starten. Accepter dit aanbod om de volgende quest Sempa Invicta te starten.

Hou rekening dat het voltooien van Brotherhood of Steel quests een negatief effect heeft op je relatie met andere facties zoals de Railroad en Institute. Tenminste heb je nu broeders aan je zijde die even veel van Power Armor houden als jij.


- Volgende Brotherhood of Steel quest: Semper Invicta (Binnenkort!)
- Keer terug naar: Fallout 4 walkthrough

- Lees ook: Fallout 4 tips en Fallout 4 cheats.

Read this next