Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fall Guys klimmen: Zo klim en grijp je muren, dozen en blokken uitgelegd

Een van de nieuwe rounds in Season 2 draait volledig om klimmen.

Leren hoe je in Fall Guys moet klimmen is iets dat je in sommige rounds een voordeel geeft.

Alhoewel het voorheen wat onder de radar vloog, maakt de komst van Season 2 en de round Wall Guys het leren van klimmen een vrij essentieel onderdeel. In die mini-game moet je namelijk dozen en muren beklimmen om vooruitgang te boeken.

Deze pagina legt uit hoe je in Fall Guys muren beklimt, van de basis tot aan hoe je het efficiënt kunt doen om langs je tegenstanders te komen.

Hoe te klimmen in Fall Guys uitgelegd

Om in Fall Guys dingen te grijpen, moet je de rechtertrigger op de controller indrukken - ook bekend als R2 op PS4 / RT op een Xbox-controller - of de Shift-toets op een toetsenbord. Die grijpbeweging werkt op alles voor je, van objecten tot andere spelers en richels.

Om in Fall Guys te klimmen, moet je grijpen, zodra je na het springen een richel nadert. Als je dat doet, dan zal je zien dat je de richel vastpakt en eraan hangt.

Van daaruit zal je personage zichzelf omhoog trekken als je naar voren vasthoudt.

Als je daar moeite mee hebt, vergeet dan niet:

  • Pak de rand vast als je op de juiste hoogte bent
  • Als je eenmaal de rand hebt vastgegrepen, houd je de grijpknop ingedrukt en blijf je omhoog duwen totdat de animatie begint en je bovenop de muur staat

Uiteindelijk, zoals bij de meeste andere dingen in Fall Guys, is een beetje oefening nodig om het goed te leren. Vooral als het gaat om het inschatten van de hoogte.

Gelukkig is Wall Guys van Season 2 een goede mogelijkheid om het onder de knie te krijgen en Season 2 skins te verdienen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties