Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fall Guys update voegt nieuw level toe

Vandaag beschikbaar.

Fall Guys krijgt vandaag een eerste update. Die voegt een nieuw level toe aan de game genaamd 'Jump Showdown'.

Het level is echter niet volledig nieuw. Wie Fall Guys reeds speelde tijdens de bèta, heeft een voetje voor want spelers konden toen ook al proberen om als eerste het einde van Jump Showdown te bereiken.

Dankzij de Fall Guys update van vandaag kan iedereen met het level aan de slag.

Naast de toevoeging van Jump Showdown zijn er ook verschillende bugs opgelost en wordt de game op verschillende technische vlakken verbeterd. Zo is er nu een betere matchmaking en zouden spelers ook minder vaak server errors te zien krijgen.

Fall Guys is een enorm succes. De game lanceerde vorige week voor pc en PS4. Wie een abonnement op PS Plus heeft, kan de game gratis krijgen, maar dat weerhoudt Fall Guys er niet van om in een week al meer dan twee miljoen keer verkocht te zijn op Steam. Ook op Twitch is de game een grote hit. Er werden al 23 miljoen minuten gameplay gestreamd van de game.

Getagged als

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen