Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fall Guys: Ultimate Knockout was vorige week de best verkochte game op Steam

Laat Horizon Zero Dawn achter zich.

Fall Guys: Ultimate Knockout was vorige week de best verkochte game op Steam. Dat maakt Valve bekend via de Weekly Top Sellers list.

Niet alleen de basisgame van Fall Guys doet het goed, ook de collector's edition van de game is terug te vinden in de top 5. Een ander bijzonder feit is dat de game het beter doet dan de pas uitgekomen pc-versie van Horizon Zero Dawn.

Als je naar het aantal gelijktijdige spelers op Steam kijkt, dan valt het ook op dat Fall Guys: Ultimate Knockout het dit weekend op een bepaald moment beter deed dan het nog steeds populaire Grand Theft Auto 5. Dat duurde echter niet al te lang, want GTA 5 kent ondertussen terug meer spelers en duwt Fall Guys: Ultimate Knockout naar een vijfde plaats.

Dat de game zo populair is, kan je al lang geen mirakel meer noemen. Fall Guys: Ultimate Knockout overschreed immers op zijn eerste dag de kaap van 1,5 miljoen spelers.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties