Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fall Guys: Ultimate Knockout overschrijdt de kaap van 1,5 miljoen spelers na een dag

Slaat de concurrentie nog niet KO.

Een dag na de release overschrijdt Fall Guys: Ultimate Knockout al de kaap van 1,5 miljoen spelers. Dat maakt ontwikkelaar Mediatonic bekend via een tweet om de fans te bedanken.

Dat de game het zo goed doet is ongetwijfeld deels te wijten aan het feit dat Fall Guys: Ultimate Knockout deze maand gratis te spelen is via PlayStation Plus. Psyonix gebruikte destijds dezelfde strategie bij Rocket League en kon toen ook rekenen op veel spelers.

Toch doet ook de pc-versie het bijzonder goed. Gisteren had de game op het piekmoment meer dan 120.000 gelijktijdige spelers had, waarvan meer dan de helft de game via Steam speelde. Dat totale cijfer blijft stijgen. SteamDB toont dat de game ondertussen de kaap van 75.000 gelijktijdige spelers vlotjes heeft overschreden.

De ontwikkelaar laat ook weten dat hij momenteel aan een eerste patch voor de game werkt. Die komt er na de vele feedback en de serverproblemen die de game bij de lancering ondervond.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties