Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fall Guys: Is er splitscreen en lokale co-op?

Heeft de game een lokale multiplayer of krijgt die dat ooit?

Fall Guys: Ultimate Knockout is een geweldig succes dankzij duizenden spelers die elke dag waggelen naar de overwinning. Daarom willen veel spelers weten of de game ook lokaal te spelen is met vrienden en familie. Hieronder ontdekt je het antwoord op de vraag: 'Heeft Fall Guys: Ultimate Knockout splitscreen en lokale co-op?”.

Op deze pagina:

Heeft Fall Guys: Ultimate Knockout splitscreen en lokale co-op?

Nee, Fall Guys: Ultimate Knockout heeft momenteel geen splitscreen en lokale co-op. Om die reden heb je afzonderlijke consoles en een internetverbinding nodig om samen te spelen. In een Reddit AMA voor de release, kreeg ontwikkelaar Mediatonic een vraag over een mogelijke splitscreen-modus en antwoordde daarop als volgt:

'We zouden graag een splitscreen-modus willen, maar om de game tijdig klaar te krijgen, moesten we de modus schrappen. Het is een heus karwei en daarom hebben we beslist om ons vooral te focussen op een zo optimaal mogelijke game. Dat gezegd zijnde, je weet nooit wat er allemaal kan gebeuren na de release. Ik zou de game graag in splitscreen-modus willen spelen en we krijgen enorm veel vragen van de community om die functie aan de game toe te voegen.'

Wanneer wordt split screen aan Fall Guys: Ultimate Knockout toegevoegd?

Het enige wat je uit het bovenstaande citaat kunt afleiden, is dat splitscreen niet volledig van de tafel wordt geveegd. Het is wel uitgesloten dat de functie er de komende maanden gaat aankomen en zoals Mediatonic in de AMA zei, zijn er enorm veel plannen na de release van de game, maar dat laatste is eerder speculatief. Van zodra we meer weten over de functie, voorzien we deze gids van een update.

Wil je meer weten over Fall Guys: Ultimate Knockdown? We hebben gidsen over de Fall Guys Season Pass en de Fall Guys connection errors.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Fall Guys

PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties