Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fall Guys: Shop, kudos, crowns en DLC uitgelegd

Alles wat je moet weten over de in-game shop, kudos, crowns en DLC.

Fall Guys is een enorm succes. Fall Guys is namelijk op een week tijd twee miljoen keer via Steam verkocht. Dat houdt dus in dat er heel veel spelers vallen en opstaan. Om jezelf unieker te maken, beschikt de game over een in-game shop waar je costumes, patterns, kleuren en andere cosmetische voorwerpen koopt. Dat doe je met de kudos en crowns. Tot slot is er Fall Guys DLC.

Op deze pagina:

Fall Guys: in-game shop uitgelegd

Fall Guys bevat een in-game shop waar je cosmetische voorwerpen kunt kopen. Zo zijn er verschillende patterns, costumes, kleuren en faceplates te vinden. Die cosmetische voorwerpen vind je momenteel niet in de gratis season pass terug. Dat houdt dus in dat je ze alleen exclusief via de shop kunt verkrijgen.

De shop maakt momenteel onderscheidt tussen 'featured items' en 'regular items'. Beide categorieën bevinden zich op een timer en worden om de zoveel uur omgewisseld voor andere cosmetische voorwerpen. De featured items zijn vooral speciale cosmetische voorwerpen. Zo was er al een costume van Alyx uit de Half Life-reeks en Jacket uit de Hotline Miami-reeks.

Daarnaast hebben de cosmetische voorwerpen verschillende prijsklassen op basis van de zeldzaamheid. Zo betaal je voor common voorwerpen minder kudos of crowns dan wanneer je een legendary voorwerp koopt.

In de shop vind je costumes, patterns, faceplates en emotes.

Fall Guys: kudos en crowns uitgelegd

De in-game currency in Fall Guys bestaat uit twee verschillende categorieën, namelijk kudos en crowns. Zowel kudos als crowns kun je in-game verdienen en gebruik je in de shop om cosmetische voorwerpen te kopen.

Kudos verdien je gewoonweg door de game te spelen. Voor iedere show die je doet, word je met kudos beloond. Ook krijg je extra kudos door via de gratis season pass in rang te stijgen. Kom je echter kudos tekort, dan heb je ook de mogelijkheid om met echt geld bundles te kopen:

  • Tiny Kudos Bundle van 12500 kudos - $4,99 (€4,25)
  • Small Kudos Bundle van 27500 kudos - $9,99 (€8,50)
  • Large Kudos Bundle van 78000 kudos - $24,99 (€21,27)
  • Giant Kudos Bundle van 170000 kudos - $49,99 (€42,54)
Je kunt kudos bundles met echt geld kopen.

Crowns verdien je door een show te winnen. Dat doe je dus door als laatste over te blijven. Ook verdien je extra crowns door via de gratis season pass in rang te stijgen. Crowns kun je dus niet met echt geld kopen.

Fall Guys: DLC uitgelegd

Volgens ontwikkelaar Mediatonic krijgt Fall Guys in de toekomst regelmatig DLC in vorm van cosmetische voorwerpen. Op het moment van schrijven zijn er twee pakketten in de DLC Store te vinden, namelijk de Fall Guys - Fast Food Costume Pack en de Fall Guys: Collector's Pack.

De Fall Guys - Fast Food Costume Pack bevat drie costumes, namelijk de Burger, Fries en Slushie costumes. Voor die DLC betaal je €4,99.

De Fall Guys: Collector's Pack is onderdeel van de Fall Guys Collector's Edition, maar kun je ook los kopen. De Collector's Pack bevat 10.000 kudos, een emote en drie costumes, namelijk de Pirate, Austronaut en Unicorn costumes. Voor die DLC betaal je €10,-.

Wil je meer weten over Fall Guys? We hebben gidsen over de Fall Guys Season Pass en de Fall Guys connection errors.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties