Skip to main content

Fall Guys: Server Connection Error uitgelegd

Alles wat je moet weten over de verbindingsfouten van Fall Guys en wat je eraan kunt doen uitgelegd.

Iedereen die Fall Guys: Ultimate Knockout speelt, kampt af en toe met bepaalde server- of verbindingsproblemen. In deze gids ontdek je welke server connection error er is en hoe je deze oplost aan de hand van een stappenplan.

Op deze pagina:

Server Connection Error uitgelegd in Fall Guys

De huidige connection errors in Fall Guys worden momenteel veroorzaakt doordat er een overvloed is aan spelers op de Mediatonic servers. Dat betekent dat het maximum aantal spelers op de servers van Fall Guys: Ultimate Knockdown overschreden wordt en dat die het daarom niet meer aankunnen. De ontwikkelaar beseft dat en laat in een tweet weten dat het momenteel werkt aan een oplossing die er hopelijk snel komt.

Bekijk op YouTube

Server Connection Fixes uitgelegd

Als je last hebt van connection errors, dan is het aangeraden om je internetverbinding te testen en om uit te sluiten dat het probleem niet wordt veroorzaakt door je internetverbinding (als je deze gids leest is dat waarschijnlijk niet het geval). Als het probleem daar niet aan ligt, dan wordt het waarschijnlijk veroorzaakt door een overvloed aan spelers die zorgen voor overbelaste servers.

Voorlopig is dat de enige raad die we je kunnen meegeven. Van zodra er een oplossing is, wordt deze gids voorzien van een update. Als de problemen blijven aanhouden, dan is het aangeraden om regelmatig deze gids te checken.

Read this next