Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fall Guys Season 2 gaat volgende week van start

Steek de draak met je tegenstanders.

Ontwikkelaar Mediatonic maakt de releasedatum van het tweede seizoen van Fall Guys bekend. Op 8 oktober stopt het huidige seizoen en gaat Season 2 van start. Tijdens die overgangsfase verdien je bovendien dubbele fame points.

Het was al langer geweten dat Fall Guys Season 2 een middeleeuws thema krijgt. Vanaf donderdag krijgt de game dus tal van nieuwe minigames en outfits gebaseerd op draken, ridders en tovenaars.

Mediatonic belooft ook meer opties tot customisation via Banner Styles en Nicknames. Ook levert voorgang je de kans op om tot 600 percent meer Golden Crowns te verdienen.

Fall Guys kwam in augustus uit, en blijft nog steeds razend populair. Wil je in afwachting van Season 2 nog enkele overwinningen binnenhalen? Lees dan zeker onze Fall Guys gids en tips voor beginners en gevorderden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fall Guys

PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties