Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fall Guys krijgt Cuphead skins

Cheers!

Fans van Fall Guys kunnen binnenkort aan de slag met Cuphead skins. De opvallende personages Cuphead en Mugman worden deze week aan de game toegevoegd.

Cuphead en Mugman zijn niet de eerste videogamepersonages die aan Fall Guys worden toegevoegd. Eerder gingen Doom Guy en My Friend Pedro hun voor.

Cuphead arriveert woensdag 24 februari in de in-game store en Mugman is vanaf 27 februari aan te schaffen. Elke skin kost tien crowns, namelijk vijf voor het onderste deel en vijf voor het bovenste deel. Daarnaast is er straks een bijbehorende emote te verkrijgen. Als je alles wilt vrijspelen, heb je dus in totaal 25 crowns nodig.

Mediatonic bracht onlangs een mid-season update voor Season 3 uit, waarbij een nieuw level en variaties op bestaande levels centraal stonden. Eveneens is bekendgemaakt dat de game naar andere platformen komt. Fall Guys komt namelijk deze zomer naar de Switch, Xbox One en Xbox Series X/S.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fall Guys

PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.
Reacties