Skip to main content

Fall Guys komt deze zomer naar de Switch

Valt in de zomer voor de Switch.

Het immens populaire Fall Guys komt deze zomer ook uit op Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series X/S. Of de game ook beschikbaar is via Xbox Game Pass is niet bekendgemaakt.

In een chaotisch filmpje zie je alle parcoursen op een rijtje en is de kroon vervangen door een gigantische Nintendo Switch. Verder is er voorlopig weinig info bekend. Ook de exacte releasedatum is nog onduidelijk.

Bekijk op YouTube

Daarnaast is er ook minder goed nieuws. Het Fall Mountain-parcours met de spinner en de verticale See-Saws-variatie van het See-Saw-parcours zijn immers uit de game gehaald. Beide variaties zorgden namelijk voor problemen waardoor de kroon moeilijker te pakken was en spelers te maken kregen met een impasse.

Fall Guys is nog steeds enorm populair. In november 2020 raakte bekend dat de pc-versie van Fall Guys al meer dan 10 miljoen keer is verkocht. Intussen is dat zelfs al meer dan 11 miljoen keer en blijft Fall Guys de meest gedownloade PlayStation Plus-game ooit.

Wil je graag bij die miljoenen Fall Guys-spelers horen? Lees dan zeker eerst onze Fall Guys gids en tips voor beginners en gevorderden.

Read this next