Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fall Guys is de meest gedownloade PlayStation Plus-game ooit

En ook op Steam breekt de game records.

De populariteit van Fall Guys kent geen grenzen. Hoewel de game nog tot en met volgende week dinsdag gratis te downloaden is via PlayStation Plus, is hij nu al de meest gedownloade game ooit voor de abonnementsdienst van Sony.

Exacte cijfers geeft Sony voorlopig niet, maar het is sowieso een indrukwekkende verwezenlijking voor Fall Guys, zeker als je weet dat PlayStation Plus intussen meer dan tien jaar bestaat en in het verleden al gratis games zoals Shadow of the Colossus en Bloodborne aanbood.

Daarnaast blijft ook de pc-versie het uitstekend doen. Uitgever Devolver Digital maakt bekend dat de game op Steam al meer dan zeven miljoen keer is verkocht.

De enorme populariteit van Fall Guys zorgt echter ook voor problemen. Zo zoekt ontwikkelaar Mediatonic naarstig naar manieren om Fall Guys cheaters te bannen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fall Guys

PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties