Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fall Guys heeft Guinness World Record beet

Meest gedownloade PS Plus game ooit.

Fall Guys: Ultimate Knockout heeft het Guinness World Record van de meest gedownloade PlayStation Plus-game ooit te pakken. Dat meldt ontwikkelaar Mediatonic via Twitter.

Volgens de website van Guinness World Records is Fall Guys al sinds 26 augustus 2020 de meest gedownloade PlayStation Plus-game ooit. Over hoeveel downloads het precies gaat, onthult de ontwikkelaar niet.

Dat het goed onthaalde Fall Guys het record te pakken heeft, is geen grote verrassing. Zo had de game 24 uur na de release al meer dan 1,5 miljoen spelers, onder andere omdat Fall Guys toen een van de gratis PlayStation Plus games was. Daar stoppen de records niet, want sinds november 2020 is de pc-versie van Fall Guys al meer dan 10 miljoen keer verkocht en een maand later kwamen daar nog eens 1 miljoen verkochte exemplaren bij.

Wil je Fall Guys graag zelf eens uitproberen? Lees dan zeker onze Fall Guys gids en tips voor beginners en gevorderden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Fall Guys

PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties