Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fall Guys gaat free-to-play, Xbox en Switch releasedatum bekend

Grootse plannen.

Mediatonic heeft aangekondigd dat Fall Guys vanaf 21 juni beschikbaar is op de Xbox en Switch. Vanaf dan kun je de game ook free-to-play downloaden. Ook is Fall Guys vanaf die dag in de Epic Games Store op pc beschikbaar.

Later dit jaar maakt Fall Guys een nieuwe start met Season 1: Free For All. Daarbij komen veel nieuwe uitdagingen en beloningen kijken. Het nieuwe begin gaat gepaard met de tweede verjaardag van Fall Guys later in 2022.

Spelers die Fall Guys eerder al gekocht hebben, krijgen een Legacy Pack waarmee zij skins en andere beloningen krijgen. Daarmee volgt Fall Guys hetzelfde pad als Rocket League, dat net als Fall Guys overgekocht werd door Epic Games.

Fall Guys: Ultimate Knockout is vanaf 21 juni beschikbaar op pc, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Switch. Cross-play en cross-progressie is vanaf dan ook beschikbaar.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties