Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fable Legends wordt gratis speelbaar

Free-to-play voor pc en Xbox One.

Fable Legends wordt voor zowel de pc als Xbox One free-to-play. Lionhead Studios laat dit op de website van Fable Legends weten.

Volgens de ontwikkelaar moet de game open, eerlijk en genereus zijn. De game wordt gratis gelanceerd waarmee je toegang krijgt tot de verhaallijn en quests. Als Hero of Villian verdien je tijdens quests zilver voor in-game aankopen, maar is het ook mogelijk om dit met echt geld te doen.

Er zijn altijd vier Heroes gratis speelbaar, die na twee weken door vier nieuwe personages worden vervangen. De progressie die je met een bepaalde held maakt, blijft altijd bewaard. Met voldoende zilver of goud kun je de Hero uiteindelijk definitief aanschaffen.

Lionhead Studios laat verder weten dat je als Villian in quests specifieke wezens vrijspeelt. Met zilver en goud is het mogelijk deze wezens ook voor andere quests te gebruiken. Vallen, hekken en helende stenen zijn ook met in-game zilver en echt geld te ontgrendelen.

De game komt in 2015 gratis voor de pc en Xbox One uit, maar daar is wel respectievelijk Windows 10 en Xbox Live Gold voor nodig. Microsoft heeft laten weten dat Fable Legends een cross-platform multiplayer krijgt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties