Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fable Legends servers offline gehaald

En ze leefden niet lang en ongelukkig.

De servers van Fable Legends zijn sinds vandaag gesloten. Dat heeft Lionhead Studios bekendgemaakt.

"Wij van Lionhead Studios willen je bedanken voor de deelname van de gesloten bèta en de ontwikkeling van de game", is op de site van de ontwikkelaar te lezen. "Alle verhalen komen uiteindelijk tot een eind, maar de herinneringen aan de heroische overwinningen en kwaadaardige plannen blijven voor altijd bestaan. Bedankt voor jullie steun, jullie zijn allemaal Legends!"

Lionhead Studios biedt compensatie voor spelers die nog in-game geld op hun account hebben staan. Op de website van de ontwikkelaar is te lezen hoe je aanspraak op een refund krijgt.

Fable Legends is free-to-play en was voor de pc en Xbox One in ontwikkeling. Vorige maand werd Fable Legends geannuleerd, omdat Microsoft de deuren van Lionhead Studios heeft gesloten.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties