Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fable III niet noodzakelijk einde reeks

Einde deeltje drie laat deuren open.

Was je een van de gelukkigen die Fable II gisteren gratis van Xbox Live kon plukken om je alvast op te warmen voor deeltje drie? Of deeltje vier, vijf en zes? Peter Molyneux, de bedenker van Fable, liet namelijk tijdens een interview weten dat het derde deel niet noodzakelijk het einde van de reeks zal betekenen.

"Vergeet het woordje 'trilogie' wanneer je aan Fable denkt," zei de man. "Ik haat beperkingen. Je moet het gevoel hebben dat je een reis doorheen Fable meemaakt, en ik ga je niet vertellen hoe het einde van Fable III eruit ziet, maar ik denk niet dat je het idee gaat krijgen dat je het einde van een trilogie bereikt hebt."

Ach, wat maakt het ook uit! Eerst maar eens eventjes kijken of Fable III de moeite zal zijn, om dan eventueel na te denken over de toekomst van deze reeks.

Fable III ligt vanaf 29 oktober bij ons in de winkelrekken. De geruchten doen de ronde dat het spel in maart 2011 ook naar de PC zal komen, maar omtrent een datum heeft Microsoft nog geen officiële bevestiging gemaakt.

Getagged als
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties